Hækklipning

Når temperaturerne stiger, og sommeren er på vej, begynder hækken for alvor at gro, og det er derfor blevet tid til at klippe hækken.

Hækklipning er vigtigt for at holde hækken pæn og tæt. Samtidig er hækklipning vigtigt for at forhindre, at hækken stiger højt til vejrs eller skubber de forbipasserende ud på vejen, fordi hækken fylder for meget.

For mange husejere er hækklipning dog sjældent noget, man ser frem til, og har man en stor hæk rundt om hele haven, kan hækklipning også være en uoverskuelig opgave.

Hos Favrskov Havepleje er vi specialiserede i hækklipning og hjælper både private og erhverv med klipning af hækken.

Vi klarer klipning af både små og store hække og har stor erfaring med klipning af mange forskellige typer hække. Hos os er du derfor altid sikret et professionelt resultat, der lever op til dine krav og ønsker.

Det siger vores kunder

“Hej Martin og Rasmus,
I sendte Martin R. ud til os for at klippe hæk i år. Jeg har jo selv en baggrund inden for det grønne område, og kan derfor udtale mig med en vis tyngde.

Martin R. har lavet et fantastisk stykke arbejde. Jeg kan selv klippe hæk og har gjort det i rigtig mange år.

Det når dog ikke Martins arbejde til sokkeholderne.
Superflot og skarpt klippet – Tak for det.

Det kan være, at vi er nogle flere naboer, der går sammen næste år, så vi kan få klippet hele vores stikvej på 5 husstande på samme tid. Jeg skal nok vende tilbage med det. 😊

Med venlig hilsen
Bjarne Lundgaard Terndrup”

Hækklipning på stilads

Vi klarer klipning af hækken

Hækklipning kan for mange nemt komme til at tage mange timer, og selvom man står og giver sig tid til at klippe hækken flot, er det ikke altid man opnår det ønskede resultat. Står du med en hæk, som trænger til en klipning, er vi derfor klar til at rykke ud.

Vi klarer hækklipningen for dig, så du selv slipper for udfordringen med at klippe hækken. Hos Favrskov Havepleje er du garanteret et flot resultat hver gang. Skal hækken være rund i stedet for firkantet, klarer vi også det. Vi klipper hækken efter dine specifikationer, så du får en flot trimmet hæk, som lever op til dine ønsker.

Efter vi er færdige med hækklipningen, sørger vi naturligvis for at rydde op efter os. Vi tager alle de afklippede grene med os, når vi går, så du slipper for alt besværet med at rydde op og leje en trailer for at køre grenene på genbrugspladsen.

Når du får os til at stå for klipningen af hækken, er du dermed garanteret et flot og veludført resultat, uden at du skal røre en finger. Vi står for alle de praktiske ting i forbindelse med hækklipningen, så du kan bruge din tid på det du har lyst til.

Hvor ofte skal du klippe hæk?

Hækklipning foretages mellem én-to gange om året afhængig af, hvor meget hækken vokser, og hvor tæt hækken skal være. Hvor ofte hækken skal klippes, afhænger desuden af, hvilken type hæk der er tale om. Vi har både erfaring med klipning af bøgehæk, klipning af tjørnehæk, klipning af ligusterhæk samt klipning af mange andre typer hæk. Vi kan derfor klare enhver type opgave med hækklipning.

Klipning af bøgehæk

En bøgehæk kan nøjes med at blive klippet én gang om året. Ønsker du en mere tæt, skarp og trimmet bøgehæk, kan hækken dog sagtens klippes flere gange om året. Klipning af bøgehæk foretages typisk mellem juli og oktober, da hækken typisk stopper med at vokse i september måned og derfor vil stå flot indtil næste forår.

Klipning af ligusterhæk og tjørnehæk

Både ligusterhækken og tjørnehækken vokser stærkt, og det kan derfor være nødvendigt at klippe hækken to gange om året. Da både ligusterhæk og tjørnehæk er i stor vækst i sommermånederne, anbefaler vi, at hækken klippes første gang i starten af sommeren og anden gang i slutningen af sommeren. På den måde får du en hæk, der både står skarpt i sommermånederne og resten af året.

Klipning af Cypres, thuja, taks mm.

Disse hækketyper har i modsætning til ligusterhæk og tjørnehæk en mere langsom vækstfase. Du kan derfor nøjes med at få klippet disse hækketyper én gang om året. Med en hækklipning én gang om året sikrer du, at grenene ikke bliver for brede og dermed sværere at klippe i, samt sikrer at hækken fremstår pæn og velholdt.

Få en effektiv og professionel hækklipning

Hos Favrskov Havepleje får du en effektiv og professionel hækklipning, der garanterer dig et flot og veludført resultat. Vi har mange års erfaring med hækklipning, og en bred viden om, hvordan de forskellige hækketyper skal klippes.

Ved nogle hækketyper kan det nemlig være en fordel at klippe hækken, så den er bredest forneden, da dette sikrer en øget stabilitet og samtidig giver hækken de bedste vækstbetingelser. Når vi udfører hækklipningen, klipper vi dog altid hækken ud fra dine ønsker.

Vi drøfter mulighederne med dig, inden vi går i gang med hækklipningen, så du er sikker på at få den hæk du ønsker. Hos os er din hæk dermed altid i trygge hænder. Vi tager os af hækklipningen fra start til slut og leverer altid et resultat, vi selv kan være stolte af.

 

Pris på hækklipning

Prisen på hækklipning hos Favrskov Havepleje afhænger både af hækkens længde og højde, samt om der er tale om en ensidet eller dobbeltsidet hæk. Herunder kan du se mere om vores priser på hækklipning. Er hækken for høj eller bred, kan vi også tilbyde beskæring af hækken.

Ensidet hæk: 32 kr. pr. meter inkl. moms og bortkørsel af affald. Er hækken over 180 cm lægges +9 kr. pr. meter oveni.

Dobbeltsidet hæk: 42 kr. pr. meter inkl. moms og bortkørsel af affald. Hvis hækken er over 180 cm tillægges +9 kr. pr. meter.

Prisen på hækklipning tillægges 80 kr. inkl. moms i gebyr uanset hækkens størrelse.

Minimumsprisen pr hækklipning er 800 kr. inkl. moms.

 

 

Beregn pris på hækklipning