Havepasning for private

Vil du også gerne have en have, der altid fremstår flot og ryddelig? En pæn og velholdt have virker indbydende og betyder meget for det samlede helhedsindtryk. Samtidig kan en velplejet have også gøre det sjovere og hyggeligere at opholde sig i haven.

En flot og velholdt have kræver dog både pasning og pleje samt regelmæssigt havearbejde, hvis haven skal se flot og nydelig ud altid. I en travl hverdag kan det for mange derfor være svært at finde tid og overskud til at holde haven pæn.

Havearbejde kræver samtidig hårdt arbejde og vedholdenhed for at få et flot resultat og kan dermed også nogle gange føles som et uoverskueligt projekt, der ingen ende vil tage. Hos Favrskov Havepleje synes vi, at alle fortjener en flot have – også selvom tiden eller overskuddet ikke er til det. Derfor tilbyder vi en fast pasningsaftale, hvor vi passer og plejer din have efter dine ønsker.

Fast aftale om pasning af have

Med en aftale om havepasning får du en fast havemand, som jævnligt kommer ud til dig og klarer alt dit havearbejde for dig. På den måde slipper du for at tage arbejdshandskerne på og udføre det hårde havearbejde selv.

Hos Favrskov Havepleje har vi en stor ekspertise inden for havepleje i alle typer haver, og har desuden alle de nødvendige haveredskaber til at udføre alle former for havearbejde. Uanset hvilke haveopgaver du ønsker at få hjælp til, kan vi derfor være behjælpelige.

Vi skræddersyer aftalen om havepasning, så den passer til lige netop dit behov og dine ønsker for vedligeholdelse af haven, og udfører arbejdet professionelt og effektivt. Vi klarer dermed det hele, så du kan du bruge din tid på lige præcis det du har lyst til, og nyde at din have står flot og skarpt hele året rundt.

Lugning af havebed
graesslaaning

Vedligeholdelse af haven med havepasning

Med en fast aftale om havepasning tager vi os af alt havearbejdet, så du kan få en velplejet have, der altid fremstår flot og velholdt. Vi kommer ud til dig på faste tidspunkter, som vi aftaler på forhånd, og tager os af alt det havearbejde, som du ønsker hjælp til.

Vi kan både hjælpe dig med lugning af havebede, fjernelse af ukrudt mellem fliser og i græsplænen, græsslåning, beskæring af træer og buske samt hækklipning. Vi kan også hjælpe dig med større vedligeholdelsesopgaver som forårsklargøring og vinterklargøring af dine havebede samt mindre opgaver som rivning og fjernelse af nedfaldne blade.

Med en pasningsaftale sørger vi dermed for at vedligeholde din have, så den altid står pæn og flot. Det betyder derfor også, at du aldrig behøver at bekymre dig om, at haven vokser til, da vi sørger for at passe og pleje haven til perfektion. Vi rydder naturligvis også op efter os, så du heller ikke skal bekymre dig om den efterfølgende oprydning i haven.

Vi klarer alt i grønne haveopgaver

Hos Favrskov Havepleje er der ikke den grønne haveopgave vi ikke kan klare. Med en aftale om pasning af haven, sørger vi for at udføre alt arbejdet i haven, så du blot kan nyde din velplejede have. Hvis ikke du ønsker en fast pasningsaftale af din have, kan du dog også blot få os til at komme ud til dig for at klare enkelte haveopgaver, når det passer dig.

Vi udfører en lang række af forskellige haveopgaver, herunder blandt andet stubfræsning, beskæring af træer og buske samt hækklipning. Derudover tilbyder vi også en lang række forskellige grønne anlægsopgaver såsom anlæg af blomster- og plantebede, såning af græs og anlægning af græsplæne.

Drømmer du om at forskønne haven med nye havebede, en hyggekrog i haven eller andre grønne opgaver, men er i tvivl om, hvordan det skal se ud, kan vi også hjælpe dig med dette. Vi tilbyder rådgivning i forbindelse med alle grønne haveopgaver, så du kan få den have, du altid har drømt om.