Pasningsaftale for erhverv

Et flot og velplejet udeareal virker indbydende og giver et godt førstehåndsindtryk hos kunder og samarbejdspartnere. Det kræver dog både tid og arbejde at vedligeholde grønne udearealer – særligt hvis der er tale om et større grønt område. I de fleste grønne udearealer er der desuden ofte meget, der kræver en regelmæssig vedligeholdelse for at det ser pænt og velholdt ud.

Ønsker du, at dine grønne udeområder skal fremstå flotte og velholdte hele året rundt, men har du ikke den nødvendige tid eller de ressourcer det kræver at passe og pleje dem, kan vi klare arbejdet for dig. Hos Favrskov Havepleje tilbyder vi pasningsaftaler af grønne områder for alle typer erhverv. Med en fast pasningsaftale kan du få hjælp til vedligeholdelse af alle dine grønne udendørsområder, så de altid fremstår nydelige og velplejede.

Lav en fast pasningsaftale med os

Vores pasningsaftaler er skræddersyede, hvilket betyder, at du selv kan bestemme, hvilke grønne opgaver vi skal tage os af, og hvor ofte du ønsker vi skal komme og udføre opgaverne. Vi hjælper dig gerne med at sammensætte en pasningsaftale, som tager udgangspunkt i det område vi skal vedligeholde, og som passer til sæsonen og dine ønsker for havepleje.

En fast pasningsaftale er ideel for dig, som har et mindre eller større grønt udeareal, som du ønsker skal se flot og velholdt ud, når du får besøg af kunder eller samarbejdspartnere, men som du ikke har tid eller lyst til at passe og pleje selv.

Hos Favrskov Havepleje tager vi os nemlig af vedligeholdelsen af alle din grønne arealer, så der altid er styr på de udendørsområder, og du ikke behøver at bekymre dig om en tilvokset have med højt græs og brede hække. Med en pasningsaftale hos os tager vi os af alt havearbejdet, så du udelukkende kan bruge tid på at koncentrere dig om din forretning.

Haekklipning for erhverv
graesslaaning for erhverv

Vi vedligeholder alle grønne arealer

Hos Favrskov Havepleje har vi flere års erfaring med pasning og pleje af haver og grønne udendørsområder for både private og erhverv. Du kan derfor trygt overlade alt arbejde på dine grønne udearealer til os. Vores store ekspertise gør os desuden i stand til at udføre en professionel vedligeholdelse af alle grønne områder, så de står smukt og skarpt hele året rundt.

En fast pasningsaftale er dermed en god løsning, hvis du gerne vil have, at dine grønne udendørsområder er sunde og velholdte, uanset årstiden. Vi kan både sørge for vinterklargøring og forårsklargøring af dine blomster- og havebede og stå for regelmæssig pasning og pleje af alle grønne arealer, så de står flot sæson efter sæson.

Med en fast pasningsaftale med os sørger vi således for at vedligeholde og pleje alle dine grønne områder. Du bestemmer naturligvis helt selv, hvilke haveopgaver du ønsker at vi skal tage os af. En pasningsaftale kan blandt andet omfatte regelmæssig græsslåning, kantbeskæring, hækklipning, lugning af ukrudt eller beskæring af buske. Du kan se mere om vores havearbejde her.

Pasningsaftale ved anlægsopgaver

Har du fået os til at anlægge nye blomster- og plantebede, lægge ny græsplæne eller udføre andre grønne anlægsopgaver på dine udendørsområder, kan du også lave en aftale med os om efterfølgende at vedligeholde dine nye haveanlæg.

Grønne anlæg kan være med til at give liv og forskønne de udendørs arealer. Vind og vejr kan dog i høj grad påvirke de grønne arealer, mens manglende vedligeholdelse kan få de nye grønne anlæg til at vokse til og se forsømte ud.

For at undgå dette er det derfor en god idé at lave en fast pasningsaftale med os. På den måde kan du sikre dig, at genstridigt ukrudt og nedfaldne blade ikke ødelægger dine flotte haveanlæg, og at dine grønne områder forbliver velholdte og velplejede.